bulta

Krāsu tendences pavasaris/vasara 2012

Sveiki visiem lasītājiem! Tā kā vēl ne tik sen veikalos parādījās jaunās pavasara/vasaras kolekcijas, tad vēlējos iepazīstināt ar jaunākajām krāsu tendencēm 2012. gada pavasara/vasaras sezonai, lai labāk orientētos plašajā veikalu piedāvājumā. Šajā rakstā centos apkopot dominējošās krāsas no 2012 .gada kolekcijām, vadoties pēc Pantone publicētajām krāsām. 
Šīs sezonas aktuālākā krāsa ir oranžā. Šī krāsa bija aktuāla arī pagajušajā sezonā, kā arī kļuvusi par trendu 2012. gada sezonā. Pavasara/vasaras kolekcijās dominē dažādu toņu oranžā krāsa. 
Tangerine Tango
Vēl viena no šīš sezonas aktuālākajām krāsām ir zilā krāsa. Dizaineru kolekcijās tā ir redzama dažādos toņos - sākot no gaiši zilās un indigo krāsas līdz tumši piesātināti zilai krāsai. Zilā krāsa ir piemērota gan ofisam, gan mācībām, gan arī ballītēm. 
Sodalite Blue
Sarkanā krāsa bija populāra gan ziemas sezonā, gan arī pavasarī un vasarā tā arī paliek aktuāla, bet Pantone to ir nedaudz transformējis citā tonī, nosaucot šo krāsu par Kabare
Cabaret
Šīs sezonas personīgi mans favorīts ir mentola krāsa, ko Pantone nosauca par Kakadu. Tā ir maiga zilgani - zaļa krāsa, ko lieliski var kombinēt ar baltu vai rozīgu krāsu. Šī krāsa ir šīs sezonas galvenais atklājums. 
Cockatoo
Solar Power - silta dzeltena krāsa, kas izstaro dzīvespriecīgumu, un liek domāt par siltajām vasaras dienām. Pietiek ar vienu koši dzeltenu aksesuāru, lai uzlabotu sev garstāvokli. 
Solar Power
Pievilcīgs un maigs violetās krāsas tonis, ko Pantone nosauca par sniegpulkstenīti. Reāli šī krāsa arī atgādina šo skaisto pavasara ziediņu. Violetā krāsa vienmēr izskatās grezni. 
Bellflower
Maigi zaļā krāsa, kas atsvaidzina un papildina vasarīgu tēlu. Nosaukta par Margaritu, jo atgādina laima sulas un tekilas kokteili.
Margarita
Un vēl viena maigi vasarīga krāsa, ko iespējams kombinēt ar citām šīs sezonas krāsām, ir   ceriņu rozā. Šī krāsa piestāvēs veidojot pavasīrīgi romantisku tēlu. Ar šo krāsu jāuzmanās gaišas ādas krāsas īpašniecēm, jo šī krāsa izcels ādas bālumu vēl vairāk. 
Sweet Lilac
Vēl divas krāsas, ko atsevišķi izcēla Pantone ir bēšas krāsas: siltā - Jūras zvaigzne (Starfish) un aukstā - driftējošā koksne (Driftwood). Abas ir diezgan neitrālas krāsas, bet kombinējot ar spilgtākām šīs sezonas krāsām, var sanākt lielsiki pavasara/vasaras apģērbu komplekti. 
Satrfish
Driftwood
Un nobeigumā vēlējos ievietot visas iepriekš nosauktās krāsas, kuras kā sīš sezonas aktuālākajām krāsām ir nosaucis uzņēmums Pantone Color Institute, kas jau vairākus gadus ir autoritāte sezonas krāsu noteikšanā. 


0 коммент.:

Отправить комментарий

Twitter Facebook Favorites