bulta

Izstāde "Manas Sabiedriskās attiecības 2012"

Pagajušajā nedēļa es piedalījos Biznesa augstskolas "Turība" rīkotajā izstādē "Manas sabiedriskās attiecības 2012", un vēlos padalīties ar iespaidiem no šīs izstādes. 
     Izstādē varēja piedalīties jebkurš interesents, bet izstādes darbam bija jābūt saistītam ar sabiedriskajām attiecībām. Tika izvirzītas 5 kategorijas: „Skatuve”, „Galerija”, „Rakstītais vārds”, „Audio & video darbi”, „Pasākums”. Žūrijas komisisjas locekļi bija Bruno Birmanis, modes dizaineris, mārketinga speciālists, Arnis Blodons, auto un moto žurnālists, TV žurnālists, Zane Eniņa, Rimi Latvia mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja, Latvijas Asociācija sabiedrisko attiecību profesionāļiem (LASAP) biedre, Egle Klekere, Deep White Public Relations dibinātāja un vadītāja, Latvijas Sabiedrisko attiecību kompānij u asociācijas (LSAKA) padomes locekle, Lauris Reiniks, latviešu dziedātājs, komponists, TV raidījumu un šovu vadītājs, aktieris.
      Pasākums bija ļoti labi organizēts: bija gan vakara vādītāji, gan par dalībniekiem bija padomāts, gan arī beigās dalībnieki tika cienāti ar kliņģeri. 
        Iesniegto darbu bija daudz un ļoti interesanti un radoši, tāpēc, manuprāt žurijai bija grūta izvēle. Diemžēl, manas domas nesakrita ar žūrijas domām. Manuprāt, tika nepamanīti tiešām interesanti darbi, kuros ielikta jēga.  Šajā izstādē man bija trīs favorīti, bet neviens no viņiem neieguva nevienu balvu. Man ļoti patika glezna, kuru var redzēt pirmajā fotogrāfijā. Autore to skaidroja tā, ka šie cilvēki ir sabiedrības daļa, un katrs no viņiem ietekmē viens otru. 
Vēl viens interesants darbs likās, ko var redzēt otrajā bildē. Precīzi neatceros kā tika skaidrots šis objekts, bet arī bija sastībā ar sabiedrība, un cik tā ir dažāda. Man likās ļoti oriģināls šis darbs, un arī liels darbs ieguldīts. 
Trešajā bildē ir redzams arī ļoti oriģināls darbs. Kad pirmo reizi to oeraudzīju, tad likās ļoti dīvains, un es nesapratu kāds sakars ir ar sabiedriskajām attiecībām, bet, kad autori paskaidroja šī darba domu, tad man likās, ka nu šim darbam ir jāuzvar, bet diemžēl arī šis darbs neieguva nevienu apbalvojumu. Autori šajā darbā sasaistīja globālo tīklu, proti, internetu ar cilvēkiem, un to attiecībām, un ar to kā mēs pazūdam šajos tīklos. 


Un pēdējā bildē varat redzēt arī manu darbiņu. Es izstādē piedalījos ar rotu komplektu. Rotu komplekts ir domāts kādai sabiedrisko attiecību speciālistei kādam pasākumam. Sabiedriskās attiecības ir komunikācija, un, lai šī komunikācija būtu veiksmīga, ir jābūt pievilcīgam ārējam tēlam, tāpēc šīs rotas palīdz izcelties pūlī, un piešķir individualitāti. 

Nobeigumā gribētos teikt, ka ļoti patīkami, ka tiek rīkoti šādi pasākumi, lai veicinātu radošumu, kā arī tas palīdz pilnveidoties katram no dalībniekiem. Cerams, ka arī turpmāk notiks šāda veida izstāde. 



Rakstā izmantotas bildes no izstādes organizātoriem. 

0 коммент.:

Отправить комментарий

Twitter Facebook Favorites